Voorinschrijven leiding

Naast onze vaste groep vrijwillige medewerkers kan De Slabroekweek niet bestaan zonder vrijwillige leiding. Ieder jaar zijn we weer op zoek naar mensen die tijdens de week een groepje kinderen willen begeleiden. Ben jij tussen de 16 en 65+ en ben je in de week van 17 augustus tot en met 20 augustus 2020 beschikbaar?

Schrijf je hier in als leiding →

Ben jij 14/15 jaar en vind je het leuk om mee te helpen met De Slabroekweek? Dan kan jij je aanmelden als hulpleiding voor een groepje kinderen.


Voorinschrijven kinderen 

De Slabroekweek is voor alle kinderen van de basisschool vanaf 5 jaar. Bij de voorinschrijving geldt een maximum van 3 kinderen.

Meld u en uw kind(eren) hier aan →

Kinderen van 4 jaar mogen alleen deelnemen wanneer een ouder/verzorger zelf de gehele week zijn of haar zoon/dochter begeleidt.


Voorinschrijven groepen

Wilt u 4 tot maximaal 12 kinderen tegelijk inschrijven, dan wordt het een groepsinschrijving! Ouders die zelf de leiding voor de groepen regelen kunnen zich onder bepaalde voorwaarden gezamenlijk inschrijven.

Meld uw groep hier aan →


Voorinschrijven Vliegende Brigade

Ga jij van groep 8 van de basisschool naar leerjaar 1 van het voorgezet onderwijs, of van leerjaar 1 naar leerjaar 2 van het voortgezet onderwijs, dan kun je deelnemen aan de Vliegende Brigade (leeftijd t/m 13 jaar). 

Meld je hier aan →


Reguliere inschrijving

 

Op vrijdag 26 juni 2020 tussen 19.00 uur en 20.00 uur vind de reguliere inschrijving plaats bij de Schalm aan de Alardstraat 38 in Uden.

Download hier het inschrijfformulier →


De stichting heeft de volgende algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden 2020