HD

Dit jaar bestaat de huishoudelijke dienst uit: Louis Schuijlenburch, Ria Schuijlenburch, Toos van der Els, Fien Jonker & Betty Schuijlenburch.

De HD zorgt in de voorbereiding van ‘De Slabroekweek’ ervoor dat er kleding gemaakt wordt voor de spelencommissies en eventueel ook voor op het podium. Zij worden ook wel de naaiploeg genoemd.

Deze groep staat tijdens de week iedere ochtend weer vroeg aan het fornuis om alle pannenkoeken te bakken en op tijd af te hebben voor alle kinderen van ‘De Slabroekweek’. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat alle boodschappen gehaald worden en dat er genoeg ranja voor iedereen klaar staat!

In de opbouwweek en de week zelf moet er ook voor alle medewerkers eten gemaakt worden. Dit doen zij ook gewoon op het veld zelf nadat ze alle werkzaamheden af hebben die gemaakt moeten worden voor de kinderen. Omdat deze groep een belangrijke tak is in onze organisatie en ook een jaartje ouder worden zijn wij op zoek naar nieuwe keukenprinsesjes of briljante keukenchefs. Voel jij je handen hiervoor al warm worden en draag jij ‘De Slabroekweek’ een warm hart toe?

Meld je dan nu hier aan of informeer voor meer informatie!