TD

Dit jaar bestaat de technische dienst uit: Gerard Janssen, William Thoutenhoofd, Patrick van Kreij, Ruben van Os, Elke Nota, Theo Janssen, Rini Thoutenhoofd, Jan de Jong, Dylan Heethuis, Tjerk Koning, Peter Ermers, Gijs Stijbosch & John van Os.      

De TD ondersteund de spelencommissies bij het maken van nieuw bedachte spellen, het repareren van oude spellen en het creëren van de terreinaankleding. Vanaf november is deze groep bijna iedere woensdagavond en/of zaterdagmiddag bezig in onze opslaglocatie om alle technische onderdelen weer voor te bereiden voor het komende Slabroekweek. Tijdens de opbouwweek en de week zelf zijn zij verantwoordelijk voor het opbouwen/afbreken van het terrein, zorgen dat voor de waterdag alles opgebouwd wordt, repareren eventueel kapot materiaal en ondersteund waar nodig andere commissies.

Aangezien er ieder jaar weer veel gemaakt moet worden voor ‘De Slabroekweek’, zijn wij altijd op zoek naar extra handjes voor de technische groep. Dus ben jij een beetje handig met een zaag, hamer & hout en vind je het leuk om deze groep mannen en dame te komen ondersteunen.

Meld je dan nu hier aan of informeer voor meer informatie!