Helaas is het niet meer mogelijk om een groep aan te melden voor Slabroekweek 2019!

Wellicht is het nog wel mogelijk om je kind(eren) los aan te melden. Kom hiervoor naar onze open dag op zondag 11 augustus. Meld jezelf bij onze informatiestand en we kijken samen waar er nog een plekje vrij is.Wist u dat het mogelijk is om voor uw kinderen een eigen groep samen te stellen bij de Slabroekweek?
Dat uw kinderen dan ook automatisch verzekerd zijn van deelname in dit eigen groepje? Denk bijvoorbeeld aan een groepje kinderen die elkaar kennen van school, van de sportclub, uit de buurt of gewoon vriendjes/vriendinnetjes. Het grote voordeel is dat de kinderen samen in één groep zitten én verzekerd zijn van deelname. Daarnaast hoeft u als ouders niet in de rij te staan om een weekkaart te kopen!

Hoe werkt dat dan?
De kinderen worden als groep door een voorinschrijving aangemeld. Er zijn een aantal voorwaarden aan gebonden om dit te kunnen realiseren, namelijk:
– U kunt maximaal 15 kinderen inschrijven per groep, minder kan natuurlijk ook.
– De kinderen zitten in dezelfde leeftijdscategorie zoals we die bij de Slabroekweek kennen.

  • Groep 1-2-3 (vanaf 5 jaar)
  • Groep 4-5
  • Groep 6-7-8

– Bij deze groepsaanmelding zorgt u zelf voor minimaal 3 personen per dag als begeleiding (minimaal 16 jaar of ouder) bij 1-2-3 en minimaal 2 personen per dag bij 4-5 & 6-7-8.
– Iedere begeleider helpt minimaal 3 dagen óf 1 begeleider helpt de hele week en de andere begeleiders helpen minimaal 2 dagen.

Deze voorwaarden zijn er om voor de kinderen en het programma enige continuïteit te realiseren.

De ingeschreven groep kan door de organisatie aangevuld worden met andere (individueel ingeschreven) kinderen. De groep zal echter een maximale grootte hebben van 25 kinderen.