Inschrijven leiding

De Slabroekweek kan niet bestaan zonder vrijwillige leiding. Daarom dat we weer veel leiding nodig hebben, om ook weer dit jaar tot een succes te lijden! Dus ben jij 16 jaar en vind jij het leuk om een week lang kinderen te begeleiden? Ben je niet vies van een beetje water, modder en insecten? Ben je in de week van 17 augustus tot en met 21 augustus vrij? Meld je dan nu aan!

Ben jij 14/15 jaar, maar vind het nog wel leuk om mee te doen met De Slabroekweek? Dan kan jij je opgeven als hulpleiding. Je draait gewoon mee als leiding in een groepje, maar zal geen verantwoordelijke rol spelen


Inschrijven kinderen 

De Slabroekweek is voor alle kinderen van de basisscholen. Dus ben jij minimaal 5 jaar en wil jij dit jaar een spannend avontuur meemaken in de JUNGLE ? Meld U en uw kind(eren) nu aan!

Kinderen van 4 jaar mogen alleen deelnemen wanneer een ouder/verzorger zelf de gehele week deelneemt en zijn of haar zoon/dochter begeleidt.


Inschrijven groepen

Ouders die zelf de leiding voor de groepen verzorgen kunnen onder bepaalde voorwaarden zich collectief inschrijven. Belangrijke voorwaarde is, dat er genoeg ruimte blijft voor alle kinderen uit Uden om zich aan te melden voor De Slabroekweek. Meld je groep nu aan!


De stichting heeft de volgende algemene voorwaarden: algemene voorwaarden


Wilt u liever op woensdag 1 juli tussen 19.00 uur en 20.00 uur inschrijven bij de Schalm aan de Alardstraat 38? Download dan hier het inschrijfformulier!