Na de aanmelding van enkele nieuwe leiding, kunnen wij nu de LAATSTE kinderen inschrijven. Heb jij nog een kind wat heel graag mee wilt doen met de 60e Slabroekweek? Meld hem/haar nu gelijk aan! Let wel, momenteel kunnen wij nog kinderen plaatsen bij de spelencommissies 1-2-3 & 4-5. Spelencommissie 6-7-8 zit helaas helemaal VOL!

Mijn kind wilt deelnemen aan ‘De Slabroekweek’!

*Aangezien wij nu nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben, kunnen wij niet garanderen dat alle voorkeuren mogelijk zijn. Daarnaast kan het ook zijn dat je net te laat bent met de inschrijving. Wij proberen alle inschrijvingen zo snel mogelijk te verwerken op volgorde van binnenkomst. De inschrijving is pas definitief na een bevestiging – via de mail – van de organisatie. Bij het verzenden van het inschrijfformulier is het kind dus nog niet definitief ingeschreven, houd daar dus rekening mee!